Kali ini kami ingin kongsikan salah sebuah gerai rojak mamak yang menarik di Petaling Jaya. Pernah dengar Hasan Rojak? Rojak mamak yang diusahakan dengan meggunakan van sahaja yang terkenal di sini.

Hasan Rojak
Address: Jalan 21/17 & Jalan 21/22, Seapark,
46300 Petaling Jaya, Selangor

Untuk lebih tepat lagi boleh guna GPS. Alamat GPSnya adalah GPS3.110142, 101.621673 . Waktu operasi pula daripada tengah hari ke petang. Jangan risau halal punya untuk iputan Saji.my .Gerai ini sama sahaja dengan gerai mamak rojak yang lain. Panorama yang sama kita nampak di gerai rojak mamak yang lain.
Lokasi gerai ini adalah bertentang dengan pasar basah PJ SeaPark. Ataupun dibelakang Kedai Kopi Khong. Antara benda yang boleh dijadikan ‘landmark’ di sini adalah kedai Ayamas. Betul-betul tidak jauh sahaja daripada situ.

rojak-hasan-pj
Meleleh tidak?

rojak-hasan-pj-1
Van rojak

rojak-hasan-pj-2
Sedapnya!

Rojak di sini mempunyai 2 versi. Versi normal dan juga yang bersama sotong.Harganya adalah RM3.70 untuk yang biasa. Manakala RM5 untuk yang mempunyai sotong. Sudah tentu kebiasaannya ada sotong menjadi pilihan ramai.
Kedai ini juga menyediakan asi kacang. Jadi kalau terpingin ais kacang, bolehlah cuba pesan lain kali. Jom Saji di sini, Gerai Hasan Rojak.